marknadsforing-seo

Checklista för marknadsföring av sevärdheter

“Bara sossar betalar för potentiella kunder”

Jag hörde det här citatet för över ett år sedan när jag ägnade mig åt nätverksmarknadsföring, och det fortsatte att eka i mitt sinne efteråt. Jag tänkte hela tiden för mig själv, “Jag betalar för potentiella kunder… är jag verkligen en sosse?” Det var i detta ögonblick som jag bestämde mig för att anmäla mig och få en gratis 8 videoutbildningsserie om hur man “magnetiskt attraherar nya kunder.” Och så började min marknadsföringskarriär för attraktion…

Läs mer på bloggen om marknadsföring här.

marknadsforing-seo-sem

Under det senaste året har jag ägnat min tid åt att utveckla och skapa planer för hur jag kan attrahera likasinnade av hög kvalitet som är intresserade av mitt företag gratis. Jag har investerat i flera utbildningar, hittat mentorer och viktigast av allt, börjat tillämpa det jag lärt mig.

Kämpar du utan tur för att öka trafiken på din webbplats?

Jag har ännu inte stött på någon vars enda syfte med att skapa en webbplats är att bara se den själv. Så vi är överens om att det primära syftet med att ha en onlinenärvaro är att få andra webbanvändare att besöka den och eventuellt engagera sig i affärsförbindelser med dig. Men kom ihåg att din webbplats måste vara synlig för andra Internetanvändare som letar efter liknande saker som de du erbjuder innan riktad trafik kan genereras.

Kämpar du utan tur för att öka trafiken på din webbplats?

Miljarder webbplatser jockey för att få meningsfull trafik, men de flesta lyckas inte. Om din webbplats inte genererar betydande, riktad trafik, måste du definitivt undersöka din SEO och din digitala marknadsföringsstrategi och finjustera den. Här har vi sammanställt några viktiga tips som hjälper kämpande webbansvariga att driva betydande trafik till sina webbplatser.

marknadsforing-sem-seo

Intern länka din blogg – Bästa metoder för webbplatsen

Webbloggar kan användas för att generera trafik till din webbplats genom att låta enskilda bloggar rankas direkt på sökmotorernas resultatsidor och/eller genom att öka rankningen på din huvudwebbplats.

Intern länka din blogg – Bästa metoder för webbplatsen

Många bloggar har fantastiskt, unikt, nyckelordsrikt innehåll, men sökmotorer rankar fortfarande inte webbsidorna högt för dessa sökord. Den här bloggen är tänkt att ge dig några tips om hur du internt länkar din blogg till dina andra webbsidor så att sökmotorns “spindlar” rankar din blogg och webbplats högre för de sökordsfraser du riktar in dig på.

Lär dig mer om seo och sem genom att trycka på seo göteborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *