Fillers

Profhilo vs Fillers: Vad säger min syster?

Nyligen har profhilobehandlingen börjat bli mer och mer populär inom området anti-aging och icke-invasiv estetisk dermatologi precis som Fillers. Profhilo är en av de senaste innovationerna för hudförnyelse, en hudförstärkare med hyaluronsyra som återställer förlorad elasticitet och lyster samtidigt som den jämnar ut fina linjer.

Det är ett icke-invasivt, snabbt och icke-permanent filler som ger omedelbara resultat och riktar sig till alla åldrar. Det är en alternativ form av hyaluronsyrafyllmedel men anses vara effektivare på grund av dess sammansättning.

Men låt oss berätta vad skillnaderna mellan behandlingarna som hjälper dig att skilja Profhilo från hyaluronsyrafyllmedel enligt en skönhetsklinik i Göteborg.

Profhilo vs Fillers: Typen av hyaluronsyra

Den typ av hyaluronsyra som används vid injektioner med hudfyllmedel är tjockare. Hyaluronsyran som finns i fillers kombineras med andra ingredienser, till skillnad från den högkoncentrerade och rena hyaluronsyran som används för Profhilo. Skapad med kombinationen av hyaluronsyra med hög och låg molekylvikt, ökar den produktionen av kollagen och elastin och stramar upp huden.

Så medan hyaluronsyra finns i båda injicerbara blandningarna, är hyaluronsyran som används för var och en faktiskt ganska olika.

Profhilo vs fillers: De fungerar på olika sätt

När hyaluronsyrans hudfyllmedel har applicerats, stannar hyaluronsyran kvar där den injicerades. Men det här är faktiskt raka motsatsen till hur Profhilo fungerar. När Profhilo väl applicerats på de specifika punkterna i ansiktet börjar hyaluronsyran att diffundera under huden och sprider sin fuktgivande magi över hela ansiktet.

Profhilo vs fillers: Olika behandlingsområden

Under en hudfiller-behandling riktas endast mot specifika områden i ansiktet – såsom kinder, djupa rynkor och läppar. Och även om du kan gå tillbaka och ha flera fillerbehandlingar, fokuserar den bara på ett område åt gången.

Profhilo-behandling är dock inte begränsad till bara ett ställe. Det Profhilo gör är att fylla, förnya och strama upp hela ansiktet.

Besök den här inspirerande och motiverande bloggen för att få nya idéer husforum

Profhilo vs fillers: Olika fördelar

Medan dermala fillers används för att omforma ansiktsdrag (onormala näsa, läppar) och ersätta volym som går förlorad på grund av åldrande och konturering, spelar Profhilo ingen roll i att fylla eller rekonstruera ansiktet. Däremot fördelas Profhilo på grund av sin gelliknande konsistens smidigt och jämnt utan att bilda klumpar – en potentiell risk med traditionella fyllmedel.

Så vad används Profhilo till?

Profhilo är som att ta en riktig fuktkräm och istället för att sprida den över huden, lägger du den under den. Därför kan du föreställa dig vilken skillnad det kommer att göra för din hud!

Fillers

Och vilken är rätt för dig?

I slutändan beror beslutet på dina bekymmer och dina behandlingsmål. Profhilo är mest föredragen av äldre åldrar eftersom den ger vacker återfuktning till huden, mjukar upp fina linjer och fyller huden. Därför, om du siktar på att få en slät hudstruktur, minimera fina linjer och få en strålande look, är Profhilo det bästa alternativet för dig. Dock finns det en massa olika tekniker som kan passa, men om du har tappat volym i ansiktet och vill återställa en vackert balanserad profil, kan fillers passa dig bättre.

Få en annan synvinkel på ämnet från denna blogg modekartan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *